De zondag was een rustigere dag, daarom dat de zaterdag en zondag zal samen gooien tot 1 artikel.

Zaterdag was de treasure hunt (georganiseerd door AIESEC, maar we mochten meedoen :) ). Om 7uur in de ochtend moesten we aan de achter ingang van PDPU bevinden. Door een defect aan de bus zijn we uiteindelijk maar 2 uur later kunnen vertrekken met behulp van Uber-taxi’s.

INDI8270

Eens aangekomen kregen we onze groep toegewezen; het was in groepjes van 3 (2 lokale studenten en een internationale student). Ook kregen we een broodje en de uitleg om van start te gaan. Elke groep heeft zijn eigen riksja. Op elke plaatst moet je een opdracht doen. Wanneer je deze opdracht volbrengt krijg je een hint naar de volgende locatie.

De hints waren redelijk makkelijk voor de lokale studenten (aangezien er veel plaatsen van vorige jaren in zaten), maar natuurlijk onmogelijk voor mij. De eerste opdracht om een plaatselijk knikker spel te spelen dat was wel nog tof om te doen :) . Jammer genoeg was dit het enige in de richting, de andere dingen waren eerder dingen fotograferen/filmen en op facebook plaatsen.

INDI8278

Voor middag eten kregen we pikante rijst met yoghurt (ofzo :P ), maar dat vond ik niet lekker. Gelukkig hebben we daarna sandwich weest gaan eten. Ik had immers super vriendelijke teamgenoten.

INDI8294

Rond 4 uur was het gedaan en hebben we nog een pizza gegeten. We hadden nog geluk, want op weg naar de eindlocatie was onze riksja in panne gevallen, gelukkig kan de bestuurder het fixen. Na de pizza zijn we met een bus terug gekeerd naar de campus.

INDI8312

Zoals vermeld hebben was zondag een rustigere dag. In de voormiddag heb ik wat werk gedaan (wat opruimen enzo). In de namiddag zijn we naar indroda park (hetzelfde park als in het tweede weekend). Deze keer was het wat beter, ook al startte wanneer we goed binnen waren met spetteren, het is daarna droog gebleven.

INDI8304

Deze maal was de kruidentuin wel geopend, wat de vorige keer gesloten was. Maar er waren niet echt veel kruiden. We zagen mensen bloemen plukken, misschien was dat de reden waarom er niet veel kruiden waren. Ook hadden we een ‘pad’ gevolgd dat meer door de verwilderde deel van het park gaat.

INDI8314

Na het park zijn we naar infocity geweest (net als vorige keer). Daar hebben we wat rondgelopen en in de Subway een broodje gegeten. Het is raar om te zeggen, maar je zou blij zijn dat je eens groenten eet. De broodjes zijn hier rijkelijk gevuld. Hier op de campus is altijd alles in een soort van saus. Ik ging vorige week een artikel schrijven over het eten hier op de campus, maar ik ben wat ziek geworden :( . Ik van plan het volgende week te doen.