De zondag was wat rustigere in vergelijking met de zaterdag. In de voormiddag was er niet gepland. Ik heb van die tijd gebruikt om nog wat dingen in orde te brengen.

In de namiddag zijn we naar Global Village geweest. Dit is een evenement - eerder voor de plaatselijke bevolking – om kennis te maken met andere culturen. Dit startte om 16 uur, maar IAESEC was al vertrokken zonder ons. Uiteindelijk heeft Ketul speciaal achter ons gekomen en waren we rond 18 uur.

INDI8245

Er waren zo’n 50 studenten uit meer dan 15 verschillende landen. Tatjana (het is met een j geschreven, vorige keer was ik gemist) en ik waren de enige van IAESTE. De andere waren van IAESCE, zij organiseren het evenement. IAESCE of voluit Association Internationale des Étudiants en Sciences Économiques et Commerciales, doen meer culturele activiteiten en geen onderzoek. Van IAESTE zijn we maar met twee hier op de campus in vergelijk met rond de twaalf (denk ik) van IAESEC. We hebben nog niet echt iets met hen gedaan, maar in de toekomst zullen we meer samen dingen doen. Zoals nu zaterdag is er een ‘treasure hunt’ georganiseerd van IAESEC waaraan we meedoen.

Global village was in CG square mall in Ahmedabad en het was de laatste dag van de solden hier. Dus heb ik ook snel een bezoekje gebracht in een Levis winkel en wat dingen gekocht. De kledij van Levis wordt hier in India gemaakt en is dus een pak goedkoper dan in België (en met de solden zeker :) ).

INDI8249

Na eerst nog pizza te eten zijn we met een bus terug gekeerd naar de campus. Onderweg zijn we nog gestopt aan een plaatselijk ‘restaurant’ om nog meer te eten :) . We hadden jammer genoeg maar een half uur om te eten, aangezien de bus rit veel langer duurde om dat er studenten van verschillende plaatsen komen. Uiteindelijk zijn we dan rond 12u30 terug op de campus gekomen.

INDI8263