De bedoeling is dat er tijdens de week gewerkt wordt en dat daarna in het weekend uitstappen worden gepland door IAESTE. Het werken start ongeveer rond 9u/10u. Je mag eigenlijk zelf kiezen wanneer je start met werken, maar als je rond 9u gaat is er nog bijna niemand aanwezig.

Momenteel zijn Maryam en ik de enig buitenlandse studenten hier en ook de aller eerst. Het is de allereerste keer dat ze met buitenlandse studenten werken. Dit is duidelijk merkbaar, want waarschijnlijk zien ze bijna nooit blanke mensen. Overal waar ik passeer zitten ze te staren. Ook hebben er al enkel gevraagd voor een foto.

Hierbij moest ik donderdag, naar de mevrouw die dit allemaal regelt en bespreken wat ik ervan vond en hoe het eventueel verbeterd kan worden. Ook werd de activiteit van dit weekend besproken. Dit weekend zullen we naar de grote stad Ahmedabad gaan.

Vrijdag was er een vergadering met de hoofd van de universiteit. Hier werd ook besproken hoe het nog verbeterd kan worden. Ze willen graag het internationaal karakter van de universiteit vergroten. Ook zal ik waarschijnlijk nog presentatie moeten geven aan de plaatselijke studenten. De vakantie duurt hier niet zo lang als bij ons. Momenteel zijn de inschrijvingen van volgend jaar bezig.

Mijn stage gaat dus over zonnepanelen gaan. Aangezien ik over zonnepanelen niet zoveel weet, kan ik hier meevolgen met lessen van plaatselijke studenten, die hier zijn voor een zomercursus. Later zal ik hierover nog meer vertellen. Ook heb ik donderdag en vrijdag nog stukken van boeken gelezen, hoe deze effectief werken. Nu voor in het weekend heb ik nog diepgaandere theorie gekregen om te lezen.