Voor de eerste nacht heb ik gevraagd dat ik kon uitslapen. Dat was geen probleem omdat ze zelf ook gingen uitslapen. Daarna heb ik geslapen tot 13u met de airco aan. Rond dat uur klopte ook opeens iemand aan. Het was een mede IAESTE-student die hier op stage was. Ze noemt Maryam en komt van Iran. Ze is nu bezig aan haar doctoraat en ik stond dan daar maar in mijn pyjama aan de deur.

Het ging te laat worden voor haar te wachten om te gaan lunchen. Daarna ging heb ik me snel gedoucht en wat kleren aangetrokken. Daarna kwam Ketul, president of IAESTE hier en degene die me kwam ophalen in de luchthaven en hebben we eerst een ijsje geheten. Er moest nog heel wat papier werk in orde gedaan worden. Ook moest ik een pasfoto hebben voor de plaatselijke politie. Deze had ik niet bij. Dus heeft die deze met zijn gsm getrokken en hier op de campus afgemaakt.

ALL87467

Daarna heel wat papieren in orde brengen en oplossen voor het stekker probleem; India heeft 3 ronde pinnen als stekker, waardoor ik dacht dat ik een 'converter' zou nodig hebben. Deze was uiteindelijk niet nodig omdat de bovenste verbonden is met de aarde (zelfde als bij ons enkel is dit een gat). De truc is dan om met een balpen deze ingedrukt te houden en zo kan je de stekker erin te steken.

Ook moest ik naar de politie gaan voor mijn verblijf hier. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van het plaats vervoer. Een riksha heeft ons naar het politiekantoor gevoerd. Eens in het politiekantoor bleek het niet in orde te zijn. De foto moest anders. Dus we zullen nog eens moeten gaan naar het politiekantoor. Gelukkig moest ik hiervoor niet opnieuw aanwezig zijn.Toen we uit het politiekantoor komen hoorden we luide muziek. Blijkbaar was er een trouw in deze straat. Hier vieren ze dit op straat zodat iedereen het zou weten. Ze vonden het speciaal dat ik daar was. Dit is niet een toeristisch gedeelte en ze zijn niet gewoon om blanken te zien. Ze vroegen dan ook of ik ging meedoen. Toen ik mee ging naar het midden van de kring dan begon de cameraman mij direct te filmen en ook direct werden er een aantal foto’s getrokken.

ALL57410

Vervolgens gingen we naar een gebied met winkels, waar ik kon geld afhalen. Daarna hebben we nog iets gedronken. Om dan weer terug te keren naar PDPU (weer met een riksha).

13589022_10153737565158870_1855864525_o

Daarna was het nog avond eten, dit was zeer pikant. Ook eten ze geen vlees en is alles vegetarisch (maar ik zal later meer vertellen over het eten). Na het eten was het tijd om een artikel te schrijven voor deze blog en in mijn bed te kruipen. Wat dan het einde van de eerste dag betekent.