Na een aangename vlucht in business class kwam ik aan in Ahmedabad airport. Deze was veel kleiner in vergelijking met Brussel of Qatar. Meer te vergelijken met de luchthaven van Oostende. Na de douanecontrole. Moest ik een lange tijd wachten op mijn bagage. Gelukkig zag ik op een bepaald moment mijn koffer en kon ik de luchthaven verlaten - na nogmaals een laatste controle te passeren.

De gang naar buiten bestond uit glas en zo kon ik alle mensen die op wacht stonden om iemand op te halen zien. Het was zeer druk zeker voor de tijd van de dag – 2 uur middernacht (de cover foto is van een andere dag). Tussen de mensen massa zag ik opeens mijn naam staan samen met de persoon dat ik kende van skype interview. Deze was vergezeld met een ander persoon waaraan ik makkelijk vragen kan stellen.

ALL67460

Buiten was het enorm druk en niet alleen mensen maar ook enorm veel insecten. Ook voelde je sterk de vochtigheid; het had die dag veel geregend. Na wat wachten en heel wat getuut later. Kwam er een auto die me naar de universiteit (PDPU - Pandit Deendayal Petroleum University) voerde. Na een half uurtje rijden en wat te praten, kwamen we aan de campus. Hier moest ik mijn naam en een paar handtekeningen achterlaten bij de security. Daarna brachten ze me naar het blok waar ze een kamer voor me hadden. Er zijn 6 blokken met elke een specifiek doel, maar ik ken ze niet allemaal.

Toen ik de kamer binnenkwam was het verschrikkelijk warm. Gelukkig is deze voorzien van een goede airco (die wel wat lawaai maakt) zodat binnen de 5 minuten de kamer koel is. De kamer is normaal bedoelt voor drie personen. Gelukkig ben ik hier maar alleen zodat het redelijk ruim is. Ook heb ik een eigen douche en toilet.

Untitled_Panorama2

Daarna ben ik bijna direct in bed gekropen. Ik was eigenlijk van plan om te slapen op het vliegtuig, maar door de businessclass heb ik dat dan toch maar niet gedaan :)

Untitled_Panorama3